Web design

SEO -promovare

si servicii conexeWeb marketing

Servicii
     Analiza web site
     Optimizare SEO
     Promovare
     Administrare continut site
     Consultanta web SEO

Ultimele proiecte... (mai mult)
www.iasi-parohiadacia.ro


Alte lucrari...(mai mult)

Web marketing

Citeste si optimizare-seosite.ro

                                                                                                        Preturi SEO

     Web marketing-ul este un ansamblu de strategii, care prezinta o serie de avantaje, ca, de exemplu, costurile mai mici raportat la costurile unei campanii publicitare clasice, statistici la indemana, usor de obtinut si fara costuri mari, dar si o serie de limitari. Web marketing-ul impune utilizarea noilor tehnologii, conexiunile incete la internet pot reprezenta un impediment serios, retinerea clientilor de a cumpara produse pe care nu le pot "simti, mirosi, gusta",etc.

      Suntem specialisti SEO si, de aceea, serviciile noastre de web marketing se concentreaza, in principal, pe optimizare pentru motoarele de cautare. SEO, in termeni foarte simplisti, inseamna a incerca o cotare cat mai inalta, pentru cuvinte sau fraze cheie cu cautare frecventa in motoarele de cautare.

     Experienta noastra de pana acum ne-a demonstrat ca o cotare inalta in motoarele de cautare poate fruniza cel mai productiv trafic pentru un web site.

     Unul dintre cele mai importante elemente in procesul de cotare cat mai inalta a unui site in motoarele de cautare este reprezentat de ceea ce cunoastem sub denumirea de "backlink-uri". Daca un alt site se leaga de site-ul dvs, acest lucru este vazut ca un "vot de incredere" de catre motoarele de cautare. Cu cat mai multe backlink-uri, cu atat cotarea creste. Foarte importanta este, de asemenea, si cotarea site-ului care se leaga de site-ul nostru; cu cat acesta este mai bine cotat, cu atat vom fi si noi mai bine "vazuti" de catre motarele de cautare.

     Unul dintre principalele scopuri ale web marketing-ului este de a obtine trafic pentru un web site.

     Serviciile noastre de SEO au in vedere cautarea de cuvinte cheie pentru motoarele de cautare, care sa duca la o cotatie optima, cautarea de meta tag-uri pentru optimizarea cotatiei in motoarele de cautare, crearea de continut si/sau recomandarea pentru continut existent sau propus. Adaugarea/readaugarea/listarea in motoarele de cautare importante, urmarirea cotatiilor obtinute pentru diverse cuvinte cheie utilizate, raportarea la intervale regulate catre clienti a valorilor acestor cotatii in motoarele de cautare sunt cateva dintre aspectele acestui serviciu, oferit de compania noastra.

     Noi suntem in masura sa oferim consultanta si solutiile cele mai propice, pentru a obtine vizitatori cat mai multi pentru site-ul dvs. Dintre acestia se vor individualiza clientii afacerii pe care doriti sa o promovati. Telemarketing simte diferenta cu mycallcenter.ro

                                                                                                        Preturi SEO

Home         Web design         Web marketing         Servicii conexe         Preturi         Contact   

Copyright © 2018. Emy WebSoft
CONTACT

Telefon fix: 0332/462132
Telefon mobil: 0724/433605
E-mail:
office@emysoft.ro