Web design

SEO -promovare

si servicii conexeWeb design

Servicii

     Pagini web
     Redesign web site-uri
     Mentenenta web site-uri
     Logo design
     Aplicatii web la comanda

Ultimele proiecte... (mai mult)
www.iasi-parohiadacia.ro


Alte lucrari...(mai mult)
                                                                                                        Preturi web design


     Prin procesul de web design si web development intelegem crearea de site-uri web, de la momentul conceperii site-ului web si a interfetei grafice, pana la terminarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor (imagini, text, fisiere si alte elemente), care duc la alcatuierea continutul site-ului web.
      Intregul proces de web design este impartit in doua mari sectiuni: front-end development si back-end development.

Citeste si optimizare-seosite.ro     Front-end development

     Sectiune front-end development este de fapt dezvoltarea partii vizibile a site-ului sau aplicatiei web - practic este ceea ce vede utilizatorul. Este vorba, de transformarea unui design web intr-o interfata functionala: realizarea interfetei cu utilizatorul si implementarea de functionalitati la nivel de client.
     Cel mai important pas atunci cand se incepe dezvoltarea partii de front-end a unui website este alegerea unui limbaj de programare potrivit afacerii dumneavoastra. Insa, greseala pe care multi o fac este ca, pentru a-si simplifica munca, folosesc diverse unelte care genereaza automat cod HTML si CSS. Dezavantajele unei astfel de implementari sunt multiple:
     - codul rezultat fiind generat automat, va fi dificil de intretinut si modificat;
     - paginile nu vor avea un format adecvat in vederea optimizarii pentru motoarele de cautare;
     - posibilitate aparitiei unor neconcordante a modului de afisare a paginilor in diferite navigatoare web (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera etc.).


     Back-end extensibil

     Prin back-end se intelege tot ceea ce nu este vizibil din perspectiva utilizatorului. Dezvoltatorii acestei sectiuni au singurul scop de a crea toate functionalitatile aplicatiei, si de a face site-ul sa functioneze repede si bine.
     Intreaga activitate de back-end development pe care firma nostra o practica, are in vedere extensibilitatea, motiv pentru care folosim propriul nostru framework pentru managementul continutului, fapt care duce la o crestere radicala a vitezei de dezvoltare a aplicatiilor. Indiferent de tipul site-ului, acesta va fi realizat avand in vedere optimizarea pentru motoarele de cautare SEO si grafica personalizata pusa in acord cu imaginea existenta a firmei care a contractat siteul (daca este cazul).
     De asemenea, firma noastra va atrage atentia clientului daca unele aspecte din descrierea si specificatiile tehnice ale site-ului intra in conflict cu tehnicile de optimizare pentru motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN etc.), iar clientul va lua in cunostinta de cauza hotarerea de a pastra sau de a schimba respectiva parte din cerinta.


                                                                                                        Preturi web design Donnafashion.ro | Mutari mobila
Home         Web design         Web marketing         Servicii conexe         Preturi         Contact   

Copyright © 2018. Emy WebSoft
CONTACT

Telefon fix: 0332/462132
Telefon mobil: 0724/433605
E-mail:
office@emysoft.ro