Web design

SEO -promovare

si servicii conexePro prezenta pe web

     12.11.2012

     Acest articol isi propune sa aduca o serie de argumente puternice pentru a va convinge de necesitatea prezentei in mediul virtual.
     Pentru un prim argument apelam la statistici. Acestea arata ca exista peste 1,5 miliarde de utilizatori ai Internetului in intreaga lume. Dintre acestia aproximativ 400 milioane sunt in Europa si peste 7 milioane in Romania. Multi dintre ei constituie potentialii dumneavostra clienti, persoane educate, deschise noilor provocari, cu varste cuprinse intre 15 si 50 de ani si cu venituri peste medie.
     Un web site reprezinta o oportunitate excelenta pentru ca potentialii clienti sa va cunoasca, iar clientii existenti sa ia contact mult mai eficient cu noile dumneavoastra produse si/sau servicii.
      Avand in vedere ca internetul actioneaza la scara mondiala, imaginea firmei dvs. va putea fi promovata atat in tara, cat si in strainatate, cu costuri minime.Se deschide un canal ieftin si eficient de comunicare cu partenerii si / sau angajatii dumneavoastra. Strategiile de marketing online vin sa il modeleze pe nevoile afacerii dumneavoastra.
     Se estimeaza ca numarul utilizatorilor de Internet va creste substantial in urmatorii ani,iar prezenta online pe Internet poate fi asimilata cu o "reclama", costurile fiind cu mult mai mici comparativ cu formele offline (clasice) de publicitate. Puteti beneficia astfel de maximizarea expunerii afacerii dumneavoastra, minimizand costurile.
     Informatiile din cuprinsul unui web site pot fi accesate din oriunde, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana pe o perioda nelimitata, cu costuri de intretinere foarte mici, iar, continutul web site-ului se poate schimba usor si oricand.


Top 10 greseli in web design

     14.11.2012

     Numeroasele programe dedicate crearii de pagini web dau rezultate de o estetica deosebita, rezultate care nu sunt, insa, intotdeauna, solutii potrivite pentru un web site. Vom enumera cateva dintre greselile frecvente care trebuie evitate, pentru a asigura web site-ului viabilitate, vizibilitate si atractivitate.
     - Adaosul de scripturi sau de animatii, scrollere sau mesaje popup, care par sa dea savoare unei pagini web, pot reprezenta, de cele mai multe ori, un handicap masiv pentru acesta. Aceste solutii determina o incetinire considerabila in downloadarea web site-ului si incarcarea lui in browser si, implicit, genereaza nemultumire in randul vizitatorilor, care, probabil, vor ezita mult timp in a-l revizita.
      - Inglobarea în website de utilitati greu de folosit, care se comporta ciudat la fiecare reincarcare.
     - Includerea unui numar mare de link-uri gresite (broken links).
     - Neoptimizarea proceselor mai ales în cazul site-urilor dinamice ceea ce poate determina supraincarcarea serverului si poate duce la inaccesibilitatea site-ului pentru un numar mare de vizitatori simultani.
     - Acordarea de drepturi de scriere pe anumite directoare, folosirea unor include-uri neprotejate sau implementarea unor interogari pe formulare care pot reprezenta portita unui atac al hackerilor.
     - Fortarea vizitatorilor la instalarea a fel de fel de plugin-uri pentru vizualizarea corecta a site-ului web.
     - Afisare unor mesaje de genul "site-ul a fost optimizat pentru accesarea cu Internet Explorer la rezolutia de 1024 x 768 pixeli".
     - Includearea a zeci de ferestre pop-up, a animatiilor flash excesive sau JavaScript-urilor care pot enerva în mod simtitor vizitatorii.

SEO- garantii

     16.11.2012

     Este firesc ca cel ce investeste bani sa doreasca sa stie pe ce ii cheltuieste, ba chiar se intereseaza si de profitul pe care-l va obtine, iar serviciile SEO nu reprezinta o exceptie. Majoritatea clientilor cer contractual sa aiba garantate rezultatele dorite. Iar acest lucru este ok atata timp cat clientul, stie ce sa ceara vis-a-vis de garantii.
     In acest domeniu, se pune frecvent problema unei informari corespunzatoare, astfel incat clientul sa stie ceea ce vrea. De regula, clientii pun "la bataie" o suma de bani si cer sa ajunga primii in Google. Evident, se solicita garantii…
     Majoritatea furnizorilor de servicii SEO ar trebui sa fie de acord si chiar sa incurajeze acordarea garantiilor SEO. Trebuie avut grija, insa, ce se garanteaza.
     Dar sa vorbim despre ce nu se poate garanta? In principiu, un singur lucru nu se poate garanta: un anumit loc in rezultate. In rest, se pot garanta tot felul de lucruri astfel incat si clientul care face cheltuiala, de multe ori fiind o cheltuiala mare, sa aiba un… confort.
     Ce se poate garanta? In general, se poate garanta orice lucru pentru care exista control deplin, lucruri care depind 100% de prestatorul de servicii SEO, ca de exemplu: ca nu se vor folosi metode care pot atrage penalizari;l ca nu se folosi software sau unelte care prin folosirea lor pot influenta negativ performantele siteului; garantia platii la performanta (cresterea numarului de vizitatori (directi/din SE, din refereri), cresterea conversiilor, etc,). Este indicat sa se perceapa un avans, totusi, pe langa incheierea unui contract ferm, altfel, exista riscul de a te confrunta cu refuzul de plata al unor clienti care, cred ei, si-au vazut problema rezolvata. Din fericire, munca de SEO este continua, si odata atinse tintele propuse, acestea trebuie mentinute, de aceea este se recomanda cu tarie mentinerea legaturii cu specialistul SEO, printr-un contract de mentenanta.
     In concluzie, din punctul de vedere al clientului, este recomandabil ca, pentru servicii SEO sa se apeleze la un specialist, sa tina cont de recomandarile acestuia si sa se ceara garantii in cunostinta de cauza. Pe cat posibil, ar fi bine ca pentru web design si SEO sa se apeleze la aceeasi firma, pentru ca partea de web design poate contine numeroase elemente ce pot facilita enorm munca de SEO si ridicarea mai rapida a site-ului pe pozitii fruntase. Din punctul de vedere al prestatorului, este recomandabil sa nu se acorde garantii decat asupra acelor prestari asupra carora exista 100% control. Este mai importanta pastrarea reputatiei, decat sa va dezamagiti clientii, sub tentatia contractelor cu sume atractive.

Citeste si optimizare-seosite.ro

Cand e nevoie de SEO?

     20.11.2012

     Avem nevoie de SEO atunci cand dorim sa fim cunoscuti ca afacere, cand lansam un nou produs sau serviciu pe care dorim sa-l aducem in atentia publicului larg. Si, avand in vedere statisticile, se pare ca internetul incepe sa castige tot mai mult teren ca sursa de informare, in detrimentul strategiilor clasice de publicitate. De ce SEO? Simplu: pentru ca implica cheltuieli mult reduse fata de strategiile anterior mentionate, cu impact mult mai extins.
     Optimizarea pentru motoarele de cautare (care in Romania a devenit Optimizare pentru Google) este cel mai ieftin mod de a va promova site-ul si de a genera trafic pentru site-ul dvs - motoarele de cautare genereaza 75-90% din traficul unui site, cu variatii de la caz la caz.
     Optimizarea pentru motoarele de cautare, in sine, nu asigura succesul afacerii dvs. Poate reprezenta insa o cheie a succesului, in combinatie cu o strategie de marketing si de vanzari foarte bine pusa la punct.
Home         Web design         Web marketing         Servicii conexe         Preturi         Contact   

Copyright © 2018. Emy WebSoft
CONTACT

Telefon fix: 0332/462132
Telefon mobil: 0724/433605
E-mail:
office@emysoft.ro